2015. augusztus 31., hétfő

Blogszületésnap III. felvonás | Rihanna parfüm + Újrasorsolás

Sziasztok!

A harmadik körről teljesen megfeledkeztem akkoriban, így most sürgősen pótlásra kerül ez a hiányosság a blogon. Elvégre Nektek lett felajánlva ez az ajándék, én meg minek üljek rajta? :)


A harmadik kör nyereménye nem más mint egy Rihanna parfüm, a Rebelle, egy 100 ml-es üvegcsében. A terméket a Luxoryshop.com ajánlotta fel ajándék gyanánt Nektek, amit köszönök ezúton is! Igazán kedves gesztus, ritka szerintem hogy egy cég gondol az olvasókra, épp emiatt is biztatnék mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, ha már van.



 Akárki akármit mond, ez a 100 ml bizony kiadós adag, úgyhogy lehet aztán parfümözni, jó darabig elég lesz a jövendőbeli nyertesnek, na de ne rohanjunk ennyire előre....! Az illatról személyesen nem tudok beszámolni, mivel nem próbáltam a parfümöt, de nagyon remélem hogy a nyertesnek a kedvére való lesz. A jegyekről pár  sorban, hátha kedvet kaptok hozzá: 


Fej illat

eper, gyömbér, szilva

Szív illat

orchidea, maracuja, heliotrop

Alap illat

ámbra, kávé, pacsuli, pézsma 
És akkor jöjjenek a Nektek lényeges elemek a játékhoz!

Feltételek, szabályok:
-A játék feltétele mindössze annyi hogy GFC-n és Bloglovin'-on kövessétek a blogot (tehát mindkettő helyen). Ha különböző névvel követtek a két platformon, légyszi írjátok le mindkét nevet, a félreértések elkerülése végett.Valamint, töltsétek ki az űrlapot a jelentkezéshez..Anélkül mit sem ér az egész!
- A csomagot Magyarországi címre tudom postázni csak! Ha meg tudod oldani az átvételt határon túliként (rokonok, barátok stb..), akkor ez nem akadály, természetesen jelentkezz! :)
- A nyertesnek a sorsolástól számítva egy hétig van lehetősége jelentkezni.
- A játék időtartama: 2015. 08. 31.-2015.09.12.
- A sorsolás 2015. 09. 13-án, vasárnap  késő délután-kora este történik. Idő intervallum: 17:00-20:00 között várható az eredmény és annak közzététele a blogon és Facebookon is.
Plusz esélyek:
 6 plusz esély szerezhető, 3 a bejegyzés Facebookon történő megosztásért, 3 ha kitöltitek a blog kérdőívet, így összesen 7 esély szerezhető a játék ideje alatt. (Aki már kitöltötte a kérdőívet, annak természetesen automatikusan jár a 3 plusz esély, és aki komolyan is veszi a kitöltést, mint új kitöltő, tőle sem zárkózom el, hogy 3 plusz eséllyel jutalmazzam.) Érdemes élni az esélyekkel, eddig sokaknak meghozták az eredményt. :) Ne felejtsétek el jelezni a plusz esélyeket az űrlapon, utólag sajnos nem tudom őket figyelembe venni! 

Sok szerencsét mindenkinek! És igen, az űrlap nem véletlenül cicás-szülinapos, még mindig...:) 

Jelentkezni a lenti űrlapon tudtok: 





Az újrasorsolásról
A Realash szempilla kondícionáló pedig nem talált gazdára, mert utólagosan derültek ki dolgok, így szeretném a nyereményt újrasorsolni, nem sunyi módon, a háttérben meglapulva, hanem felhívva a Ti figyelmeteket is rá, hogy tudjatok róla. Kérlek legyetek résen Facebookon, hogyha úgy esik, tudjátok hamar felvenni a kapcsolatot!:) Remélem nyitottak vagytok erre a megoldásra Ti is! Új jelentkezőket nem várok, természetesen az új nyertes a már jelentkezett tagok közül kerül ki! 

Azért remélem jó hírekkel szolgáltam a hétre. Sőt, ha minden igaz, remélem egy nem sokak által ismert alternatívával is tudok jönni hajápolás témában! :) 

7 megjegyzés:

  1. Utólag vettem észre, így a kérdőívet nem a GFC/bloglovin nevemmel, hanem ezzel töltöttem ki.

    VálaszTörlés
  2. Kitöltöttem Keresztfalvi Erika, néven keresztfalvi73@freemail.hu e-mail címmel! köszi!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a lehetőséget , a játékot ! :)
    Anikó Gelány néven követlek.

    VálaszTörlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com