2015. július 1., szerda

Nyereményjáték II. kör: Eredmény

Sziasztok! 

Kicsit megkésve ugyan, de láthattátok, hogy csúsztam az eredmény összesítéssel és végül június 30-ig hagytam meg a jelentkezésre való esélyt. Kevesen éltetek vele, pedig szerintem azért jó kárpótlás volt, főleg annak aki elfelejtett jelentkezni a kicsit gyors határidő ellenére..

Na de jöjjön a lényeg, most a szerencse elég közhelyesen jött, ha közmondást kéne találnom rá, akkor rögvest az a félmondat ugrik be, hogy az utolsókból lesznek az elsők. Összesen 60 esélyt szereztetek, sokan felismertétek, hogy a 7 esély ereje azért igencsak nagy szorzóval bír, bár most egy 4 esélyt gyűjtőnek kedvezett a szerencse, azért a 7 esélyesség is ott lóghatott a levegőben. Ezért érdemes mindig minden lehetőséget megragadni. Na befejezem most már és a lényegre térek...! 

Ezúton szeretnék gratulálni a Realash szempilla szérumhoz, Arvael nevű játékosomnak! :) Kérlek jelentkezz a megadott határidőn belül, várni fogom az üzenetedet! Mivel futárral megy a csomag, egy telefonszámot, amin elérhető vagy, mindenképpen írj a címed mellé! 


Nagyon szépen köszönöm az eddigi részvételetek, bízom benne, hogy a harmadik kör majd igazán tetszeni fog! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com