2013. október 13., vasárnap

Babylove törlőkendő-Teszt,Vélemény

Sziasztok!


Mára erről, a már oly sokszor említett kendőről hoztam egy részletes leírást. Meséltem, hogy számomra, egy remek alternatíva ez a törlőkendő, a Balea-s darab helyett.


Ár: 550 HUF 

Mennyiség: 80 db
Lelőhely: DM

Amit elsőre ki tudnék emelni ennél a kendőnél az az, hogy nem tartalmaz paraffin olajat és egyéb káros dolgot sem, ami bőrrel érintkezve allergiás reakciót indíthatna el azon. Ez mindenképp pluszpont, ezért is tettem a voksom erre a kendőre. 



A kendő maga érdes, recés (nem tudom pontosan hogyan is nevezzem, talán a fénykép jobban szemlélteti mire akarok kilyukadni), hasonlóan a Balea arctisztító kendőhöz, ami nem elhanyagolható szempont. Ezt is mindenképpen az előnyökhöz tudnám felsorolni a listán.  Az illata nem zavaró, kamillás, de kapható más csomagolásban is, ami sokszor másik fajtát is jelent. A kíváncsiskodóknak leírom, hogy van zöld és fehér-féle darab is. Az ő pontos funkciójukat, illatukat sajnos nem tudom. Azt viszont igen, hogy ők is 80 darabosak.




És akkor most lássuk, milyen tapasztalataim voltak a kendővel! 

A tussal nagyon szépen elbánt, ezért is van az, hogy inkább a törlőkendő után nyúlok, mintsem a lemosóért. Viszont úgy érzem, hogy a szempillaspirállal nem birkózik meg elég jól egymagában. Ahhoz már sajnos másféle segítségét is igénybe kell vennem, bármennyire is nem akarom néha. 
Az alapozót is jól lehozza, láthatóan van nyoma arról, hogy hol járt, és könnyedén is nyomon tudja követni ezt az ember, mert csak úgy ragad rá mindenféle dolog.
Használata után én nem tapasztaltam semmilyen égető, viszkető érzést, pirosodást. Nem szárította ki a bőrt, bár nagy baj lenne ha mégis, hiszen mégis csak baba bőrre lett tervezve ez a cucc. Akkor lenne igazán kutya világ, ha többet ártana ilyen téren ez a kendő..!
Sokáig elég, és egy 80 darabos csomag elfogyasztása után is bátran állítom, hogy nem száradt ki az, a kendő nedves volt, még a gatyarohasztó melegben is. A kisebb csomag esetén tapasztaltam kiszáradást, de az az én hibám volt, mert nem zártam rendesen vissza az utolsó 2 darabnál a tetőt. De alapjáraton, ha normálisan, gondosan van használva, szerintem nem lehetnek vele ilyen gondok. 




Aki esetleg fél az újdonságoktól, de szívesen kipróbálná ezt a törlőkendőt, ajánlani tudom neki a kisebb kiszerelést, ami 15 darab kendőt tartalmaz. Az ár ebben az esetben 229 HUF-ot kóstál, de ha szerencséd van, akkor 199 HUF-ért, akciósan is a bevásárlószatyrodban landolhat. Így, még ha nem is válik be, akkor sincs akkora baj. :) Mégis csak jobb variáció, mintha a teljes kiszerelést venné meg az ember, és az első 10 kendő után derülne ki, hogy nem válik be a kendő. 

Ha van még bármiféle kérdésetek a kendővel kapcsolatosan, szívesen válaszolok rájuk! Addig is, ha van kedvetek, várlak az oldal egyéb platformjain is Benneteket! 
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com