2013. augusztus 18., vasárnap

Kérdőívezés III. - A Ti véleményeitek és viszontválaszok

Sziasztok!

Nos, elérkeztünk a kérdőívezés utolsó részéhez, mindenki örömére. Sokat tanultam én is a véleményekből, mert volt közötte nagyon sok hasznos is, és szívet melengető. Megpróbálom most ezt mind, kérdések szerint csoportosítva, de besűríteni ebbe az egy bejegyzésbe. És válaszolni is igyekszem, immár rövidebben, oda ahol azt indokoltnak gondolom! A válaszadást fontosnak tartom, főleg, mert én kértelek meg Titeket, hogy akkor intézzetek pár sort véleményképpen az egyes szakaszokhoz, nem érezném fair dolognak, ha csak szimplán elsiklanék ezek fölött....
Köszönöm, hogy időt szakítottatok a soraitok megírására!


n.a., 10. 09. 2013., n. d., URL: http://www.sxc.hu/pic/m/p/pa/parylo00/1396217_blank_survey_template_2.jpg

A véleményeken nem változtattam, az esetleges helyesírási ill gépelési hibákat is benne hagytam, így szerintem hitelesebb az egész. Remélem nem vesz el az olvasási élményből, tényleg csak pár helyen fordult elő ilyesmi!

Mi volt az első benyomásod az oldalról?
Nyilván nem lehet fél perc alatt eldönteni valamiről, hogy jó vagy sem, de ha érdekel valakit, akkor tovább marad az adott oldalon és megpróbálja egy kicsit felfedezni azt. A Ti első benyomásotokra voltam kíváncsi, lássuk mik születtek!

"Túl nagyok a képek, a fejlécben lévő kép nagyon nagy, mintha 2 méterről kellene nézni. Nem ismerem a blogod, de minden szépségblog érdekel, viszont azok maradnak meg bennem, amik érdekesek (vagy nagyon bénák, így ez nem tűnik annak:) de ahogy átlapoztam az elmúlt 2 oldalon lévő cikkeket, van hova fejlődnöd, inkább magán jellegű blog, nem beauty. " 
Válasz: 
Szia!
Azóta, remélem a képekkel való problémáid megszűntek. A bejegyzésekben lévő képek azért nagyobbak, mert egy kedves blogger azt tanácsolta nekem, hogy úgy jobb lenne, ha nagyobbak lennének és bevallom nekem is jobban tetszik így az oldal összképe. A fejléc esetében már remélem nincsenek gondok, Hajnal segítségével egy igényes darab díszíti most már az oldalt! 

"Érdekes a stílusod a cikkek megírásában."
Válasz:
Szia!
Köszönöm, jól esik, hogy így gondolod!  

"Az hogy nagyon igényesen van megszerkesztve és érteni amit írni szeretnél."
Válasz:
Szia!
Nagyon köszönöm, remélem továbbra is így gondolod! 

"A bejegyzések klasszak, de a sablon nem túl szerencsés"
Válasz:
Szia!
Igen, ebben lehet igazad volt, de azóta változott az oldal kinézete, remélem Számodra is előnyösen.

"Érdekes posztok."
Válasz:
Szia!
Köszönöm! 

"Imádom a sminkekkel (sminkcuccos tesztek, körömfestés, sminkötletek, bőr-, test-, haj-, körömápolás stb.), beauty, divattal foglalkozó blogokat :-)"
Válasz:
Szia!
Ennek nagyon örülök, várlak vissza továbbra is! :) 

"Mindig nagyon jó szubjektív véleményeket olvasni egy-egy termékről, így elsősorban a tesztek érdekeltek a legjobban. Nagyon hasznosnak és jól megírtnak találtam őket, és tulajdonképpen ezért kezdtem tovább olvasgatni. :)"
Válasz:
Szia!
Örülök, hogy hasznosnak találod a bejegyzéseimet, remélem tudok még újat mutatni úgy, hogy az nem lesz unalmas! 

"Tetszet"

"Jó kérdés :) Elkezdtem olvasni és megtetszett."

"Már nem emlékszm, de gomdlom tetszett, és hát mindig szívesen fedezek fel új blogokat."
Válasz:
Szia!
Ez helyes, nem is szabad abbahagyni a keresgélést és leragadni valahol! A "piac" folyamatosan frissül és sorra jönnek ki a jobbnál jobb blogok, érdemes körül nézni! :) 

"Érdekelnek a hasonló típusú blogok és tetszik az, ahogyan megfogalmazod a véleményed egyes termékekkel kapcsolatosan, mert reális képet tudsz így nekünk mutatni."
Válasz:
Szia!
Nagyon örülök, hogy reálisnak gondolod a véleményemet, remélem visszatérő vendég leszel és sok minden mást is érdekesnek találsz a későbbiek folyamán. 

"egyelőre még semmi. Remélem, később igényes posztok lesznek : )"
Válasz:
Szia!
Eddig is igyekeztem igényes posztokat gyártani, remélem ha visszaolvasol, nem találsz semmi rosszat. :) 

"Nekem a háttér annyira nem tetszik, pedig a kedvenc színem am. a rózsaszín, valahogy hozzád nekem más szín,megy passzol. A többi dolgot rendben találtam."
Válasz:
Szia!
Én szerettem a rózsaszínt is, de azóta a háttér is változott, remélem előnyére, és hogy már Neked is tetszik! 

"Megtetszett :)"

"Nagyon tetszik, mert olyan témákról írsz, ami engem is érdekel. Körmös bejegyzések a kedvenceim, de elolvasom a többit is."
Válasz:
Szia!
Köszönöm, remélem később is így gondolod majd, és külön öröm hogy mást is elolvasol tőlem, nem csak a körmös dolgokat, holott azokban vagy főleg érdekelt! :)  

"Egyediség - még ha a többi szépségblogger felhajtotta témát is veszed elő, megpróbálod egyedi köntösbe bújtatni."
Válasz:
Szia!
Jaj, ennek nagyon örülök, hogy egyedinek találsz, ez nagyon kedves Tőled! Remélem ezek után sem okozok csalódást ilyen téren! :) 


n.a., 10. 08. 2013., n.d., URL: http://www.sxc.hu/pic/m/a/ag/agthabrown/1208792_square_web_2_0_style_icon_set_1.jpg


Van olyan terület amiben látványosabban úgy érzed fejlődött az oldal és akár a szerkesztő/blogoló is? Ha igen, kérlek írd le mi az! Ha nem, kérlek 1-2 sorral mindenképpen indokold a válaszod!
Nagyon érdekelt, hogy ha fejlődést láttatok az oldalon, akkor azt Ti mihez kapcsoljátok. A posztok minőségéhez? A képekhez? Máshoz? 

"Talán abban fejlődött, hogy egyre több képpel illusztrálod a posztjaidat; például a sminkjeid, manikűrjeid."
Válasz:
Szia!
Köszönöm, én is úgy érzem, hogy a több kép olykor többet mutat mint az a +1 oldal, amit még magam is tudnék írni. :) 

"Mindenki fejlődik én ezt vallom :)"
Válasz:
Szia!
Ez igaz, csak nem mindegy, hogy hogyan fejlődik. Sajnos, van aki visszafele fejlődik, ezt próbálom elkerülni ezekkel a kérdőívekkel, hogyha bármi ilyet tapasztaltok, akkor időben ráncba legyen szedve az oldal is, és én is. 

"A fotók terén mindenképp."
Válasz:
Szia!
Én is így gondolom, de ez még lehet jobb idővel, úgy érzem! 

"A blog alaptémája és a tesztek, bejegyzések szerintem nem változtak az elejéhez képest (vagy inkább amióta én olvasom a blogot), talán a képek jobbak lettek."
Válasz:
Szia!
Szerintem azért már nem csak tesztekben gondolkodom, de az alap koncepció tényleg nem változott, csak szélesedett az idők folyamán. :) 

"Igen, a körmök készítésénél fejlődtél, én úgy érzem. De lehetne több belőlük."
Válasz:
Szia!
Lehetne, csak sajnos annyira nem vagyok ügyes. De lesznek még ilyen bejegyzések a jövőben biztosan, nem kell aggódni! :) 

"képek és a stílus, a szövegben mindenképp változott. "

"Időről időre értelmesebb jobban megfogalmazott, érthetőbb és hasznos bejegyzéseket látok."
Válasz:
Szia!
Köszönöm szépen, azon vagyok hogy ez így is maradjon a jövőre nézve! 

"Külső megjelenés"
Válasz:
Szia!
Remélem előnyként gondoltál erre. :)


"A bejegyzések változatosabbak. Az oldal kinézete is egyre jobban tetszik."
Válasz:
Szia!
Igen, már szükség volt erre, de igyekszem a fő koncepciónál maradni mindenképpen. De a vérfrissítés nem árt, sem az olvasóknak, sem pedig nekem! 

"Mivel kb. 1 hete követem a blogod, így a kezdetek óta végbement változásokat nem tapasztaltam."

"Nem tudom megítélni a helyes választ, nem olyan régóta ismerem az oldalt."
"Nem ismerem az oldalad még." 

"Az író stílusa pozitív irányba változott, már nem olyan kekeckedő, mint volt."
Válasz:
Szia!
Szerintem régebben sem kekeckedő volt, inkább vehemensebb a mostaniakhoz képest. :S De örülök, hogy ezt pozitívumként lehet elkönyvelni, akkor volt értelme a változtatásnak. 

Mi az amiben megfelel az általad támasztott szempontoknak az oldal? Mi az amiben NEM? Miért gondolod így?

"Mindenben."
Válasz:
Szia!
Köszönöm, ez igazán elismerő! 

"Nagyjából megfelel, de vannak időszakok amikor kicsit kevesebb bejegyzés születik. Talán ez az egy negatívun."
Válasz:
Szia!
Tudom, de sajnos első a kötelesség. A tanulmányokkal kapcsolatos dolgokat, sajnos nem én irányítom. Szívesen foglalkoznék többet a bloggal suliidőben, de a való életben van a legtöbb tenni valóm, remélem ezt megértitek Ti is. :) 

"Megfelel, hisz teszteket és körmös bejegyzéseket szeretek olvasni."
Válasz:
Szia!
Köszönöm, várlak vissza a későbbiekben is! 

"az életképek nem egy szépségblogra valók"
Válasz:
Szia!
Nem teljesen értek Veled egyet, de abban igazad van, hogy állandó lakóként felesleges ezt bevonni a bejegyzések közé. Én sem szeretem, ha egy blog erre épül. 

"Szerintem jó így :)"
Válasz:
Szia!
Köszönöm, örülök hogy így gondolod! 

"Én ha csinálnék blogot, biztos nem tennék fel ilyen összetett kérdéseket, túlmatematikázod! Írd amihez kedved van, majd jönnek az olvasók, ne akarj mindenkinek megfelelni!! Érezd jól magad írás közben, tudom ez nem biztos könnyű, nincs visszajelzés stb, kiadod magad mégis az olvasóknak, de ez ilyen "szakma"! Intim."
Válasz:
Szia!
Igazad van részben, de szerintem a vélemények pontosabb átláthatóságához szükség van erre is. Bár az nem biztos, hogy ilyen hosszú formában, mint ahogyan ezt én tettem most.
Viszont, a platformot együtt alakítja az író az olvasóval/kommentelővel. Bízom benne, hogy ezt lehet úgy csinálni, hogy nem lesz ebből alá- vagy túlzott fölérendeltségi viszony.
És igen, sajnos néha nem könnyű visszajelzések nélkül a következő bejegyzéseken gondolkodni, de ilyenkor eszembe jut, hogy sok olvasó inkább csak csöndes szemlélőként szeret a blogok életében részt venni, nem erőltethetem senkire sem, hogy na írjál nekem valamit. :) 

"Tetszik az oldal kinézete, és szerkesztettsége. Teljesen jó. :)"
Válasz:
Szia!
Nagyon köszönöm, jó ezt olvasni! Várlak továbbra is! 

"Szerkesztő stílusa - Egyszerű és könnyen érthető az írásmódod, nem cifrázod, követhető a gondolatmeneted. Oldal kinézete - Kifejezetten tetszik ez a design, nagyon szép. Oldal szakmaisága - Mindig arról írsz ami az oldal témája - a szépségápolás. Tudom, persze személyes írások is vannak, de azok is beleillenek. :) Életképek - Nem tudok mást mondani, minthogy fontosak (de nem meghatározóak) és érdekesek, jó hogy beszerkeszted a képeket a cikkjeidbe. :) Frissítések - Említetted, hogy a tanulmányaid miatt nehezebb frissítéseket feltenni, de szerintem elég is annyi amennyit te teszel. Nyereményjáték - Egyáltalán nem fontos, sőt, szerintem az csak szenzációhajhászás. Attól még, hogy valaki követővé válna a játék miatt, nem biztos hogy rendszeres olvasó lesz majd.."
Válasz:
Szia!
Ennek nagyon örülök, bár nem mindig sikerül olyan egyszerűen fogalmaznom, néha túlbonyolítom a dolgokat, ilyen téren lehet még fejlődnöm érdemes.
Na igen, a tanulmányok... Sok mindent keresztül tudnak húzni, mert első a kötelesség. :S
A nyereményjátékkal pedig teljesen egyet értek, ezért is szoktam mindig csak is a régebbi követőimnek megadni a lehetőséget a nyerésre. Az érdek követőknek nem akarok és nem is fogok kedvezni, mert nem lenne tisztességes azokkal a látogatóimmal szemben, akik itt vannak régebb óta, és elkötelezettek az oldal iránt. :) 

"A nagy részének szerintem megfelel, csak nekem túl sok a teszt, illetve én nem szeretem annyira ezeket a bejegyzéseket más blogokon sem."
Válasz:
Szia!
Ez az oldal inkább tesztekre épül, sajnos. De remélem találsz olyan bejegyzéseket is, amelyek számodra hasznosak lesznek a későbbiek folyamán! :) 



n.a., 10. 08. 2013., n.d., URL: http://www.sxc.hu/pic/m/y/yo/yoshiaka/1058971_thinking.jpg


Mi a véleményed az oldalról? Mi az, amin változtatnál? Mi az, amin semmiképp? (Kis regényt írni ér, köszönöm ha veszed a fáradtságot!)

"Szeretném, ha több lenne a körmös poszt, amint már írtam. Mivel ezeket nagyon szeretem. Nem szeretem, azt ha állandó jelleggel valaki arról ír, hogy mit vett, hol vett, mennyibe került. Lehet ilyen poszt is, csak ne abból álljon ki az egész. A te esetedben ez közepes. A blog szuperül néz ki , szeretem. Csak így tovább."
Válasz: 
Szia!
Hát remélem nem okozok csalódást. Szerintem sokan inkább azért mutogatják a vásárolt termékeiket, hogy tudjátok, milyen tesztekre lehet számítani a közel jövőben, a blogon. Legalábbis részemről, semmilyen dicsekvés nincsen ebben, holott sokan ennek könyvelik ezt el. Főleg, hogy árban olyan termékeket veszek, amik azért a nagy többségnek megengedhetőek.:)
Én is szeretnék valamivel több körmös bejegyzést a blogon, egy időben volt is, ahogyan láthattad, most júliusban, igyekszem akkor 1-2-t augusztusra is csempészni még. Nem tudtam, hogy erre is van igény a blogon, azelőtt hiába kérdezgettelek Titeket sajnos. :(
Köszönöm a dícséreteket, remélem találkozunk még a platformon! 

"Alakul, egyre jobb lesz."
Válasz: 
Szia!
Köszönöm, várlak vissza Téged is!  

"Nekem bejön és azt adja, amit várok, mondom a kinézeten kicsit még alakítgatsz és szuper lesz. Most nehogy azt gondold, hogy csak a kinézet a fontos és azért hangsúlyozom ennyit, de én is rájöttem, mert vezetek/vezettem blogot, hogy igen is fonbtos hogy rendezett és szép legyen. Most én is sokat küzdök ezek a htlm kódokkal meg hogy fejlécek jók legyenek, néha összejön hogy jó legyen néha nem. Na mind1 a lényeg kicsit az elrendezésen szépíts. A többit rendben találtam nálad, mert a tesztek miatt és a körmös bejegyzések miatt, olvasom a beaty blogokat. Sok sikert neked az alkítgatásokban. üdv. Judit"
Válasz: 
Szia Judit!
Először is köszönöm, hogy felvállaltad a neved. Az elrendezés azóta változott, remélem az oldal előnyére, mert én is úgy gondolom, hogy azóta azért jócskán változott minden pozitív irányba. Remélem, Te is így gondolod ezt. A kinézet is fontos valóban, bár nem a legfontosabb, de ha vannak nagyobb hibák, akkor tényleg élvezhetetlen lesz 1 blog, én így gondolom, ez csak az én személyes véleményem, remélem nem sértek meg vele senkit sem.
Bízom benne, hogy még több tesztes és körmös bejegyzésért visszatérsz ide az oldalra! Köszönöm a véleményed! 

"Mivel még nem régóta követem a blogot, így azt hiszem még erről korai lenne véleményt formálni. Eddig minden jó úgy, ahogy van :-)))!!!!!!!!!!!"
Válasz:
Szia!
Remélem később kialakul azért valami vélemény, de jó, hogy eddig pozitív a visszajelzésed, köszönöm! 

"Szimpatikus."
Válasz: 
Szia!
Köszönöm, jó érzés hogy így gondolod. 

"Általánosságban nagyon elégedett vagyok a posztokkal és azok tartalmával. Valahogy mindig olyan termékeket tudsz választani, amik valóban érdekesek és engem is érdekelnek, és persze elérhetőek, nem valami átlagember számára megfizetethetlen termék. - Szóval, nagyon jó a blog, és nagyon ügyes vagy, a komolyabb cikkjeid nagyon meggyőzőek és kiválóan megszerkesztettek."
Válasz: 
Szia!
Jaj ennek nagyon örülök! Jól esik ezt hallani, ez meghozta a kedvemet a továbbiakhoz is, hogy még keményebben figyeljek arra, hogy mi kerül ki a kezeim közül! 

"Már írtam egy kisregényt :D most ezt gondold olda. Legyen több önbizalmad, szimpi lánynak látszol!"
Válasz:
Szia!
Köszönöm, örülök, hogy annak gondolsz, várlak vissza és nekem is tetszik az őszinteséged! :) 

"Maximum azon,hogy csinálnék a helyedben olyan bejegyzést is amiben azt mutatod meg mit érdemes megvenni, mert így hogy sok olyan bejegyzés van hogy ,,blöááá ezt ne vedd meg" azt lehet hinni,hogy neked semmi sem vált be. (Bocsi lehet hogy van ilyen bejegyzés csak én nem találtam még meg)"
Válasz: 
Szia! 

Ilyen bejegyzés volt az oldalon, de azóta készítettem még egyet, remélem nem kerülte el a figyelmed és láttad! 

"Nekem tetszik ez a blog :)"
Válasz:
Szia!
Köszönöm! Várlak vissza! 

"Nekem igazából tetszik a blog, nyilván ezért is olvasom, a bejegyzések nagy része is tetszik, csak mint írtam, én a tesztekért nem vagyok oda. Egy dolgot említenék csak meg, nem kritika, csak tanács: ne annyira másokkal foglalozz, hanem arról írj, ami téged érdekel! ez nem verseny :) ne azért írd a blogot, hogy mások kéréseit teljesítsd, hanem azt írd, ami érdekel, olyan bejegyzéseket, témákat, mert ha olyat kér valaki, amit nem szeretnél, mégis megírod? az már nem az igazi, és persze nem is élvezetes. aki meg így nem olvas, az az ő baja. csak azért írom ezt, mert azt látom rajtad,hogy meg akarsz felelni talán túlzottan-ne tedd, csak magadnak felelj meg :) hát ennyit szerettem volna."
Válasz:
Szia!
Igazad van, de én hiszek abban, hogy egy platformot lehet közösen is alakítani az olvasókkal, úgy, hogy nem nézem le őket. Lehet találni olyan megoldást, ami mind a két személynek megfelel (már ha felvetődik ilyen probléma.) Úgy gondolom, erre nem az a megoldás, hogy elzárkózom, mert sok témát fel lehet boncolgatni úgyis, hogy azt, egy olyan ember, aki amúgy nem érdekelt benne, szívesen olvassa. Volt olyan tanárom, aki mindenki számára érdekessé tudta tenni a tárgyát, ezért gondolom azt, hogy sok minden megoldható. Nem akarom, hogy az érződjön, hogy "én vagyok a blog ura, az én házam, az én váram, én én én, belőlem nem elég", mert ez a hozzáállás nekem sem lenne szimpatikus másoktól. Nem szeretnék görcsösen megfelelni, inkább mondjuk azt, hogy az nagyon érdekel, hogy Ti, mint olvasók mit szeretnétek. :) Remélem nem írtam semmi bántót senkire nézve, én ezt így gondolom, talán van ennek is helye ebben a környezetben. De köszönöm, hogy őszinte voltál és hogy ezt is leírtad, ezért volt ez a modul.  

"Alapjából tetszik az oldal. Lehetne több teszt és haul bejegyzés. Esetleg egy pár outfit."
Válasz:
Szia!
Húha. Nem rég meg pont azt említette egy lány, hogy ő meg pont ezeket a posztokat nem szereti. Minden esetre, ami érdekes, és azt gondolom hogy számotokra is az lehet, szívesen megmutatom!:) A vásárlások szerintem inkább csak egy kis előzetesek a jövőbeli tesztekből, hogy mire számíthatnak az olvasók. Ennek ellenére akkor erre is ügyelni fogok, és igyekszem ezt úgy feltűntetni a blogon, hogy az ne legyen zavaró. :)
Outfit-en is gondolkodtam már, de nem tudom mi lenne rá a reakció, félnék hogy sokatok tetszését nem nyerné el, nem lennének megfelelőek a képek, ezért ebbe nem merek jó szívvel belevágni. Talán később, esetleg ha nagyobb lesz rá a kereslet. De nem érzem azt, hogy én erre a megfelelő alany lennék. De köszönöm, hogy Te úgy gondolod, hogy ezek szerint igen. :) 

"Sablonon változtatnék"
Válasz:
Szia!
Változtattam/unk Hajnal segítségével. Mit gondolsz most? 

Tudnál-e negatívumot mondani az oldalról?

"Nem!"

 "Nem tetszik a fejléc, bár az eddigiekhez képest ez is javult."
Válasz:
Szia!
Azóta sok minden változott a kinézeten. A mostani felállásról mi a véleményed? Ha itt vagy, és olvasod a válaszom, esetleg megírhatnád a véleményed. 

"Önbizalomhiány! Sok sikert! :)"
Válasz:
Szia!
Köszönöm! 

"Nem igazán, megfelel az elvárásaimnak."
Válasz:
Szia!
Köszönöm! 

"sablom"
Válasz: 
Azóta változott, kíváncsi vagyok a mostanival kapcsolatosan a véleményedre! Ha esetleg olvasod a válaszom, megírhatnád, hogy mit gondolsz most! :) 

"leíram mindent :)"
Válasz:
Szia!
Rendben, akkor arra már válaszoltam az előbbiek folyamán! 

El sem hiszem, hogy a bejegyzés végére értem. Sok munka volt a kimásolás egyesével és a válaszolgatás. Sok hasznos tanácsot kaptam, illetve olyan dolgokra is világítottak rá sokan, amik nekem eszembe sem jutottak volna. Köszönöm, hogy Rám szántatok egy kis időt és segítettétek az oldal minőségibbé történő átalakulását/fejlődését!

Ha van esetleg még megjegyezni valótok, kérdésetek, vagy kiegészítenétek a többiek által leírt dolgokat, akkor várom a hozzászólásaitokat, itt lenn, a bejegyzés alatt! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com