2013. május 26., vasárnap

Április-Május haul

Sziasztok! 

A cím egy kicsit megtévesztő, mert nem mindent mutatok be. A ruházkodással kapcsolatos dolgokat nem tartottam fontosnak, egy nagyon aranyos ujjatlan trikó kivételével, de őt majd máskori alkalomra halasztom, egy másik környezetben. De itt van párt újdonság, ami mellett ugye nem érdemes elmenni! Főleg, mert a kérdőívezés során említettétek, hogy több haul bejegyzést mutassak, íme hát, ez már amúgy is érőben volt! Mondjuk ki: pont jókor jött ez a poszt! 




Evelin szivacs-199 HUF
Az előzőt elnyúztam, nem volt mese, újat kellett keresni. Nem tudtam honnan szerezte anyu az előzőt,de a DM-ben hamar belém hasított a tudat, hogy úristen de hasonlít valamire ez a szivacs, ja megvan. Így a jó tapasztalatokra alapozva nyúltam utána. Nem volt drága, 199 HUF-ért vesztegetik. 

Balea borotva-499 HUF
Eddig mindig olcsó borotvát használtam, a véletlen úgy hozta, hogy rá voltam kényszerítve, hogy őt fogadjam el, de be kell vallanom nem sokkal jobb az Auchanban kapható 179 HUF-os társainál. Maradok a gazdaságosabb vonalnál, már látom! 





Alverde sárgadinnyés testvaj-379 HUF
Még sosem volt testvajam, egyrészt azért mert egy kicsit sajnáltam volna kiadni annyi pénzt rájuk, másrészt, nem voltam biztos benne, hogy nekem való. Mivel ez egy mini kiszerelés és az ára is jó, gondoltam, hogy sokat nem veszíthetek, hogyha beszerzem. Már jó néhányszor használtam eddig, viszont szégyellnivalóm akad bőven: a testápolóimat hanyagolni fogom. Ez meg így tök pocsékolás, úgyhogy valamit ki kellesz találnom! Próbálom rászorítani Magam, hogy addig nincs nyúlka-piszka, ameddig az egyik legalább el nem fogy. De hát ha egyszer jobban kézre esik és közelebb is van, és annyira új.... Gondok lesznek itt, már látom! Pocsékolni pedig nem jó dolog. Ijesszetek meg valamivel! Hátha úgy az Avonos testápolóim is jobban fogynak majd. 



Essence körömlakk-599 HUF-Essence Nail Art Special Effect Topper 
Valakinél láttam és akkor már tudtam, hogy a kék az egyik kedvenc színem, jön velem. Sokáig tépelődtem rajta, hogy jöjjön-e velem vagy sem, utólag beadtam a derekam. Amúgy sincs sok lakkom, ennyi belefér! Vagy ezt megint csak én gondolom így. Már 2 körömfestés is készült vele. De a többit, egy részletesebb, sőt mi több, képesebb beszámoló esetében láthatjátok! (Remélem sikerült kíváncsivá tenni Titeket!) 




Essence Smokey Eyes ecset- 449 HUF 
Ez igen kényes téma nálam. Mindig is ódzkodtam az ecsetektől, féltem, hogy szerencsétlenkedni fogok vele, meg amúgy is csak a helyet foglalja az asztalomon. Megnéztem az árát, és örömmel vettem tudomásul, hogy nem olyan drága, egy próbát megér. Kitudja, még normálisabban lehet vele sminkelni, mint ujjbeggyel, vagy éppen az applikátorokkal. 




Rózsaszín Isana körömlakklemosó-259 HUF 
Egy kérdéses darab ismét. A zöld társát nem mertem elhozni, mert ha jól olvastam, ő nem aceton mentes, így maradt a rózsaszín delikvens. Rettegtem, hogy a másik mihez kezdene a körömágybőrömmel az acetonos hatásával, így az elővigyázatosság ismét győzött nálam. Az előző Aveo körömlakklemosó hirtelen fogyott el, így nem nagyon volt időm átgondolni a vásárlást. Lehet, hogy mellényúltam, bár eddig sok jót hallottam az Isana körömlakklemosóról. Hosszabb távon minden eldől! 

Remélem tudtam újdonságot mutatni, ha nem, az sem égbekiáltó baj! De mivel hiányolva voltak az ilyen posztok/bejegyzések is, és már ráfért egy kis frissítés a sok teszt, vagy éppen körmös bejegyzés mellé, gondoltam hasznos lehet a Számotokra! Engem viszont hív a kötelesség, a számadás más formája, az elkövetkező hetekben, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha nem mindig lesz friss bejegyzés! Sajnos, ez egy ilyen időszak, túl kell élni, más is túlélte már, én is túl fogom... Addig is, a türelmetek kérem! Esetleg valami biztatás-féleséget is, csak hogy lássam a fényt, az alagút végén! 

Neked megvan valamelyik termék a fent felsoroltak közül? Milyen tapasztalataid vannak vele? És Te miket vásároltál mostanában?
Facebookon még mindig megtaláltok! Ha van kedvetek, csatlakozzatok! 




2 megjegyzés:

  1. Jó dolgokat vettél, a szivacsra kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor készítek róla egy bővebb bejegyzést hamarosan! Köszi, hogy írtál! :)

      Törlés

Szia!
Jó, hogy itt vagy! Ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez.
Egyéb esetekben kérlek ,ide írj: szepsegcsakneked [kukac]gmail(pont)com